Linda Blaauboer, Tuin- en Landschapsontwerper

Linda Blaauboer ontwerpt al 10 jaar tuinen en parken voor particulieren, bedrijven en instellingen. Van stadstuin tot zorgtuin, voor iedere tuin maakt zij een uniek tuinontwerp met een eigen karakter. Door te werken voor en met verschillende mensen, hebben haar tuinen verschillende stijlen.

"Het mooiste is een tuin te ontwerpen die iets persoonlijks heeft. Dat kan zijn door bijvoorbeeld iemands favoriete beplanting toe te passen , of door de vorm en stijl van de tuin zo te ontwerpen dat het past bij het gewenste gebruik. Mijn doel is niet architectuur te maken, maar architectuur te gebruiken om rust en eenvoud in de tuin te brengen en te zorgen dat het een geheel wordt. De tuin moet voor de eigenaar een plek zijn waar hij of zij zich thuisvoelt. Dat betekent meer dan een mooi plaatje om naar te kijken, een plek om te ontspannen, spelen, tuinieren of te eten."

Linda studeerde tuin- en landschapsarchitectuur in Velp en Kopenhagen (DK) en is sindsdien werkzaam geweest bij verschillende ontwerp- en ingenieursbureaus. In 2014 begint zij Tulipa Tuinarchitectuur.

Wilt u een nieuwe tuin? Of heeft u vragen over de mogelijkheden op het gebied van tuin- en landschapsarchitectuur? Maak dan vrijblijvend een kennismakingsafspraak met Linda via info@tulipatuin.nl

Contact

Tulipa Tuinontwerp
Goossen Bunder 1
5298 NG Liempde
06-30773197
info@tulipatuin.nl

© 2018 Tulipa Tuinontwerp & Groenprojecten Tuinontwerp en Tuinadvies info@tulipatuin.nl 06-30773197